Wednesday, April 28, 2010

Langkawi with my ousemate :-)



kat jeti feri kuala kedah

salam...lalala...wat sahabat sekalian,rasanya sudah seminggu jugak tak mencoret kan apa-apa dalam blog daku ni,maklumlah sekarng ni kan exam time,so nak tak nak kena lah study-study sikit,mudah-mudahan ada imbal balas dari Allah atas usha kita semua...

apa yang nak dibebelkan dekat penulisan kali ini adalah...jeng jeng jengggg...


berangan kat jeti sambil pikir kan masa depan

Sebenarnya kan , dalam kesibukkan exam ni kami satu umah telah pun pergi makan angin kat langkawi,sebenarnya diri ni mula-mula tak nak pergi,sebab masalah kewangan yang tiba-tiba allah uji dengan berbagai-bagai kerosakan dekat kete daku,lepas satu-satu..sedih jugak tapi dah clear semua..alhamdulillah..so atas pujukan kawan-kawan diri ni pun amik lah kputusan pergi jelah..buat ed tq sebab belanja aku tambvang feri...mekasih prend, may Allah bless u eberytime.:-)

Ikut apa yang islam ajar,kalo keluar berkumpulan lantik salah sorang sebagai ketua,so ketua ekspidisi ke langkawi kali ni kami bagi kat ustaz sufian.dia adalah pengarah program..dan tak lupa wat timbalan pengarah yang telah berjaya melantik dirinya sendiri ustaz mubarak..huhu

dipendekkan cerita,kitorang pergi hari jumaat n blik sabtu petang, just 2 hari satu malam je..cukuplah kan nak merasa,nama pon student.kami naik feri pukul 9.30am bertolak dari kuala kedah.syok juga rupanya naik feri,alhamdulillah tak mabuk,sebelum-sebelum ni nek kapal telebang,sekejap sangat tak rasa..hehe..

underwaterworld sama chomel dengan ikan x?

sampai kat jeti langkawi kami sewa kereta,kami amik avanza,besar sikit.maklumlah kami kan besar-besar.ermmm apa yang best sangat kami punya homestay lah,besar dan selesa,berbaloi-baloi..dengan bayaran rm150 sahaja dapat keselesaan sangat.


my bilik n edy ada aircond dapnya bummm

antara destinasi kami sepanjang kat sana.kami pergi underwaterworld, crocdile farm, pergi naik cable car,g shoping kat kuah dan g jalan-jalan pantai chenang dan mamam..huhu

Makan jom kat pantai chenang

bagi diri ni,tak bnyak sangat shoping sebab poket pon tak berapa berat..kawan-kawan yang lain semua dapat ptptn ,kita je yang tak dapat,sedihh:-( huhu.. ala kulli hal syukur juga dapat g tengok ciptaan ilahi..

in cable car..tak takut pun huhuhu

so tengok-tengoklah photo2 kami ni...jangan jelusss..

No comments:

Post a Comment